S-A DAT STARTUL LA DISTRACȚII: De astăzi, au început Zilele orașului Mioveni

 

spectacol-zilele-orasului-mioveni-24-iunie-2016 (21)De vineri, 24 iunie, Mioveniul a intrat în sărbătoare. Orașul constructorilor de mașini serbează 531 de ani de la prima atestare documentară, iar cu această ocazie, autoritățile din Mioveni vor oferi, pe parcursul a trei zile, spectacole și evenimente cultural-artistice și sportive.

Vineri seara, evenimentele dedicate orașului Mioveni au debutat cu un spectacol în centrul civic din oraș, acolo unde au urcat pe scenă, artiști locali – Mara Bratu, Alexia Niculae, Ștefania Vorovenci, Valentin Poienariu, Ion Moise Bădulescu, Aristocratique Dance, trupa de balet a Centrului Cultural.

Spectacolul a continuat cu artiști consacrați precum Sandra N, Nico și Marius Bălan, moment în care, publicul numeros din Mioveni a intrat în atmosfera specifică unei astfel de sărbători.

Momentul care a aprins publicul din orașul Mioveni a fost urcarea pe scenă a solistei Anda Adam, acompaniată de echipa sa de trei dansatori. Evoluția acesteia a fost primită cu căldură de public.

Prima seară a Zilelor orașului Mioveni s-a încheiat cu un spectacol de lasere și lumini.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor