Anda Adam va susține concertul de vineri, de Zilele orașului Mioveni, în locul Lidiei Buble

 

anda-adam-spectacol-mioveni-2016-zilele-mioveniuluiVineri, 24 iunie, începând cu ora 18.00, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor „Dacia” din Mioveni este programat un spectacol dedicat Zilelor orașului Mioveni. Pentru acest eveniment, programul a fost modificat, dat fiind faptul că, Lidia Buble, cea care trebuia să urce pe scenă, de la ora 21.30, nu mai poate susține concertul, din cauza unor probleme medicale. Organizatorii evenimentului au găsit imediat o soluție, astfel că, de la aceeași oră, va urca pe scenă, Anda Adam.

Iată programul Zilelor orașului Mioveni, pentru ziua de vineri, 24 iunie:

VINERI – 24.06.2016

16.00 – Deschiderea oficială a Zilelor oraşului Mioveni;

– Primirea delegațiilor străine: China, Rusia, Republica Moldova, Franța, Bulgaria și Grecia, în sala mare a Centrului Cultural Mioveni;

17.00 – Vernisaj expoziție de miniaturi a unor case memoriale și monumente din România, eveniment desfășurat cu sprijinul Muzeului Județean Argeș.

SPECTACOL ÎN CENTRUL CIVIC:

18.00 – Trupa de balet a Centrului Cultural, Mara Bratu, Alexia Niculae, Ștefania Vorovenci, Valentin Poienariu, Ion Moise Bădulescu, Aristocratique Dance.

19.00 – Festivalul Internațional de Muzică Ușoară “Stars of Song”;

20.00 – Sandra N;

20.30 – Marius Bălan & Nico;

21.30 – Anda Adam;

22.30 – Show de lasere.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor