Fostul tehnician galben-verde, Alexandru Pelici – antrenor la o echipă nou-promovată în Liga 2

 

alexandru-pelici-antrenor-cs-mioveni-25-martie-2017Alexandru Pelici, cel care până în urmă cu două săptămâni antrena formația CS Mioveni a ajuns la un acord cu o echipă de Liga III, nou-promovată în eșalonul secund, FC Hermannstadt. Pelici și CS Mioveni au încheiat contractul pe cale amiabilă, după ce conducerea clubului galben-verde a considerat că echipa intrase într-o perioadă cu rezultate negative. În locul său, a rămas Iordan Eftimie, iar apoi a fost adus Florin Marin, însă, pe oziția de director-tehnic.

Împreună cu Alexandru Pelici, CS Mioveni a avut rezultate de luat în seamă, în Liga 2, însă, cel mai important rezultat a fost eliminarea celor de la FCSB din Cupa României.

Conform site-ului Liga2.Prosport.ro, Alexandru Pelici a avut o discuție cu conducerea clubului sibian, FC Hermannstadt, încă din iarna anului 2016. Motivul pentru care Pelici va veni la formația sibiană este că, Eugen Beza, fostul antrenor posedă licență UEFA B, ceea ce nu îi permite să antreneze în eșalonul secund. Cum Alexandru Pelici deține licență UEFA PRO, acesta poate pregăti echipe și de primă ligă.

Astfel că, începând cu sezonul următor, Alexandru Pelici se va întâlni cu fostul său club și foștii jucători, în meciuri directe, asta în cazul în care, CS Mioveni nu va promova în primul eșalon fotbalistic.

Sursa: Liga2.Prosport.ro

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor