Iordan Eftimie a trecut la cârma galben-verzilor, secund este Mihai Olteanu

 
iordan-eftimie-cs-mioveni

Iordan Eftimie, antrenor principal al CS Mioveni

După plecarea lui Marius Stoica de pe banca tehnică a celor de la CS Mioveni, conducerea clubului galben-verde a luat decizia ca, până la finele sezonului, Iordan Eftimie să treacă de la funcția de antrenor secund, la cea de principal. Mihai Olteanu va rămâne în continuare antrenor secund.

Marius Stoica a renunțat la antrenoratul celor de la CS Mioveni, după eșecul suferit duminică, pe teren propriu, în fața celor de la UTA Arad. Stoica s-a arătat deranjat de atitudinea jucătorilor care au tratat meciurile cu lejeritate, astfel că nu au reușit rezultate îmbucurătoare pentru conducerea echipei și a fanilor.

Citește și: Eșec în fața UTA Arad! CS Mioveni a jucat o repriză în 10 oameni și a pierdut cu 1 – 2

Citește și: CS Mioveni a rămas fără antrenor. Marius Stoica și-a anunțat demisia, după eșecul cu UTA Arad

Mihai Olteanu, antrenor secund CS Mioveni

Mihai Olteanu, antrenor secund al CS Mioveni

Marius Stoica este antrenor la CS Mioveni din luna octombrie a anului 2015, asta după ce, Claudiu Niculescu a plecat de la echipă, în urma unor rezultate dezamăgitoare. La plecarea fostului dinamovist de la CS Mioveni, galben-verzii se poziționau pe locul 9 în clasament.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor