Handbal: CS Dacia Mioveni 2012 obține a doua victorie din Liga Florilor [VIDEO]

 

Cele mai tari faze ale meciului ACS Crișul Chișineu Criș – CS Dacia Mioveni 2012, etapa a 4-a.

Urmăriți cele mai spectaculoase momente ale meciului disputat între ACS Crișul Chișineu Criș și CS Dacia Mioveni 2012 în cadrul etapei a 4-a a Ligii Florilor MOL și declarațiile la cald din cele două tabere adverse.

Toate meciurile netelevizate sunt disponibile pe platforma http://tv.frh.ro

Publicată de FRH – Federația Română de Handbal pe Duminică, 1 noiembrie 2020

Prezentă la Sfântul Gheorghe, CS Dacia Mioveni 2012 a disputat duminică partida din cea de-a patra etapă, în compania celor de la ACS Crișul Chișineu Criș. Fetele antrenate de Gheorghe Covaciu au trecut de adversare cu scorul de 30 – 27 (18 – 16), aflându-se la cea de-a doua victorie în Liga Florilor.

CS Dacia Mioveni 2012 se află acum pe poziția 8 în clasamentul Ligii Florilor, având 6 puncte, în 4 etape. Jucătoarele Mioveniului au 108 puncte marcate și 106 primite.

CS Dacia Mioveni 2012 va avea parte de unul dintre cele mai grele probe ale prezenței în Liga Florilor, atunci când vor întâlni CSM Râmnicu Vâlcea, echipa campioană de acum două sezoane. Partida se va disputa pe data de 3 noiembrie, începând cu ora 11:00. Doritorii vor putea viziona meciul pe platforma https://tv.frh.ro, în sistem pay-per-view, pentru doar 5 lei pe meci.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor