CS Mioveni joacă în acest week-end în Turul II al Cupei ETTU

 

cs-mioveni-politehnica-cluj-tenis-de-masa (10)În perioada 29 – 30 octombrie, lotul de tenis de masă al CS Mioveni se va deplasa în Olanda, acolo unde vor disputa meciurile din Turul II al Cupei ETTU (European Table Tennis Union). Galben-verzii s-au calificat în turul II, după ce, în primul tur, desfășurat în Luxemburg, în perioada 17 – 18 septembrie, au obținut două victorii și o înfrângere.

Acum CS Mioveni va juca în Grupa A alături de TTC Kazan (Rusia), Enjoy & Deploy Taverzo (Olanda – gazda grupei) și ASD Marcozzi Cagliari (Italia). Din grupă se vor califica primele două echipe, Turul III fiind de tip eliminatoriu.

Lotul celor de la Mioveni este format din Alexandru Cazacu, Rareș Șipoș și Ionuț Seni (antrenor-jucător).

Jucătorii sunt încrezători în șansele lor, având în vedere rezultatele bune obținute în Superligă, precum și câștigarea Cupei României.

ionut-seni-tenis-de-masa-cs-mioveni-conf-27-10-2016

Sursa foto: ArgesPlus.ro

Va fi o grupă dificilă, vom juca cu trei echipe foarte bune, inclusiv cu campioana Olandei. Se vor califica cele mai bune două echipe. Vrem să facem o figură frumoasă și poate reușim, în premieră să ne calificăm în turul III. Avem un lot valoros și plecăm cu șansa a doua. Suntem optimiști și pentru că am avut o evoluție foarte bună în campionat, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și să încercăm să facem o figură frumoasă” a declarat Ionuț Seni, antrenor-jucător al CS Mioveni (foto-dreapta).

CS Mioveni participă pentru al treilea an consecutiv în Cupa ETTU, de fiecare dată aceștia reușind să acceadă în Turul II, însă nu au reușit să treacă de această fază.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor