Victorie clară pentru CS Mioveni U17, în duelul de acasă, cu LPS Sebeș U17

 

cs-mioveni-u17-lps-sebes-u17-4-nov-2018A fost victorie pentru elevii lui Robert Enache, în partida disputată duminică, 4 noiembrie pe terenul sintetic de la Grupul Școlar Colibași. Galben-verzii au evoluat împotriva celor de la LPS Sebeș U17, pe care i-au învins cu scorul de 4 – 1 (2 – 1 la pauză).

Prima reușită a meciului a aparținut oaspeților, însă jucătorii noștri s-au mobilizat exemplar intrând la cabine cu avantaj minim, scor 2 – 1. În repriza secundă, Mioveniul a început să domine și a mai marcat de două ori, rezultatul final fiind 4 – 1 pentru galben-verzi.

Pentru CS Mioveni au marcat Robert Stanciu, Mihai Sârbu și Sebastian Constantin (de două ori).

Partida a fost arbitrată de: Ștefăniță Dănilă (la centru), Octavian Ristea și Mihai Bălțatu.

Echipa folosită de Robert Enache: Cristian Stăncioaica – Mihai Sârbu, Andrei Niculescu, Gheorghe Robert, Marius Vâlcoci, Șerban Constantin, Mădălin Govlej, Constantin Sebastian, Robert Stanciu, Ionel Popescu. Au mai jucat Mircea Săpunăroaia, Dragoș Tudor, Fabian Țurlea, Silviu Davidescu și Cătălin Bălan.

 

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2019

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

stats for wordpress
wordpress visitor