Trei goluri ale lui Năstăsie cu Satu Mare – încă trei puncte pentru CS Mioveni

 

amical-cs-mioveni-steaua-12-noiembrie-2016-16CS Mioveni are un început extrem de bun, în ediția de campionat 2017 – 2018. Galben-verzii au obținut șapte puncte din trei meciuri, după ce au reușit să învingă pe Olimpia Satu Mare, cu scorul de 3 – 0.

Încă din primele minute ale partidei, elevii lui Florin Marin au arătat că își pot adjudeca victoria în fața sătmărenilor. Omul partidei a fost veteranul Cosmin Năstăsie care, a reușit hat-trick-ul împotriva sătmărenilor. Prima sa reușită a venit devreme, în minutul 3, când acesta a marcat din lovitură de la 11 metri.

Scorul a fost majorat în minutul 50, când Năstăsie a primit pasă de la Ionuț Rădescu și a șutat puternic în plasa lui Florin Muntean.

Cosmin Năstăsie și-a trecut în cont hat-trick-ul în minutul 84, când, scăpat singur cu portarul a marcat ultimul gol al meciului.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor