Protest al sindicaliștilor Dacia împotriva guvernării PSD – ALDE

 

miting-protest-dacia-23-octombrie-2017Peste 200 de angajați ai Uzinii de Automobile Dacia din Mioveni, alături de angajați ai companiei de cablaje, Leoni au ieșit luni în fața Prefecturii Argeș pentru a-și exprima nemulțumirea vizavi de proasta guvernare a coaliției PSD – ALDE. Participanții la mitingul condus de liderul Sindicatului de Automobile Dacia, Nicolae Pavelescu, au afișat bannere și au scandat mesaje la adresa guvernanților, nemulțumiți de faptul că, promisiunile făcute în campaniile electorale nu au fost respectate, iar angajații Uzinii de Automobile Dacia au și vor avea în continuare de suferit.

Pe lista nemulțumirilor s-a aflat și inițiativa Guvernului Tudose, prin care se prevede transferul contribuțiilor sociale de la angajator la angajat, fapt care ar duce la o scădere a veniturilor.

Totodată, protestatarii au invocat și vechea problemă cu care industria argeșeană și în special cea auto se confruntă din cauza întârzierii lucrărilor la Autostrada Pitești – Sibiu, pasată de la un guvern la altul.

Liderul de sindicat, Nicolae Pavelescu a anunțat că după mitingul de luni, 23 octombrie va urma cu siguranță și unul de amploare, cu peste 10.000 de participanți.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor