Mioveniul, remiză cu liderul, în debutul lui Laurențiu Roșu pe banca galben-verzilor

 

cs-mioveni-afc-hermannstadt-20-11-2017 (4)Cu multe probleme de lot, dar și cu moralul scăzut după o serie de rezultate deloc plăcute, Mioveniul a avut parte de o partidă dificilă, pe teren propriu, în compania liderului Ligii a II-a, AFC Hermannstadt. Cu Laurențiu Roșu aflat pe banca tehnică a Mioveniului, galben-verzii au făcut un meci neașteptat de bun și au obținut o remiză, scor 1 – 1, după ce prima repriză nu a notat nicio reușită.

Primul gol a aparținut oaspeților, marcat de Neagu, în minutul 69, însă sibienii au avut avantaj doar șase minute. Mârzeanu a restabilit egalitatea în minutul 75, închizând astfel scorul partidei.

Golul lui Mârzeanu (min 75). Sursa: Digisport1

 

Golul lui Neagu (min 69). Sursa: Digisport1

 

 

Seria de meciuri fără victorie ajunge la șapte, însă elevii lui Laurențiu Roșu au posibilitatea de a sparge gheața în deplasarea de la CS Balotești, de duminică, 26 noiembrie. Formația ilfoveană se află în zona roșie a clasamentului, locul 18, cu 17 puncte până acum, astfel că, ultima etapă a turului ar putea fi prima victorie a lui Roșu, pe banca tehnică a Mioveniului.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2019

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

stats for wordpress
wordpress visitor