Workshop al voluntarilor de la TEAM Mioveni, cu ocazia Unirii Principatelor Române

 

workshop-team-mioveni-23-ianuarie (5)Cu ocazia zilei de 24 ianuarie, reprezentând Mica Unire, în orașul Mioveni au fost organizate mai multe evenimente culturale și pe teme istorice. Unul dintre aceste evenimente a fost organizat vineri, 23 ianuarie, de către tinerii voluntari de la TEAM Mioveni și constă într-un workshop desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor „Dacia”.

Mai mulți elevi de gimnaziu și liceu au participat la acest proiect, învățând despre Mica Unire, înfăptuită la 24 ianuarie 1859, de către domnitorul Alexandru Ioan Cuza. Proiectul a constat în jocuri și dezbateri, în urma cărora, elevii au acumulat cunoștințe despre acest eveniment important din istoria românilor.

Tinerii voluntari ai TEAM Mioveni, organizează frecvent astfel de workshop-uri, pentru a îmbunătăți calitatea actului educativ, prin jocuri, dezbateri, ateliere de creativitate. În cadrul acestor proiecte sunt vizați elevii de școală primară, gimnazială și chiar și elevi de liceu.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor