Târg de Crăciun la Mioveni și spectacole în Centrul Civic

 

afis-targul-de-craciun-mioveni-2016În perioada 15 – 30 decembrie a.c., Primăria orașului Mioveni va organiza prima ediție a „Târgului de Crăciun – Mioveni 2016”, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor „Dacia”.

Deschiderea va avea loc pe 15 decembrie, iar în zilele de 15, 16, 17 și 18 decembrie, aici, vor fi organizate zilnic spectacole, programe artistice, momente de animație pentru copii și multe alte surprize pentru toate vârstele.

Astfel, Cătălin Măruță, Lidia Buble, Adrian Sână, Mateo, Adda, Emilia Ghinescu, Săndel și Aurora Mihai, Ingrid Lisaru, Johnny Bădulescu, Ștefania Vorovenci, trupa de dans Starfix, dar și un cunoscut DJ care va mixa colinde, și-au anunțat prezența la Mioveni.

De la acest eveniment nu va lipsi nici Moș Crăciun, care îi va aștepta pe cei mici, zilnic, în căsuța sa special amenajată și decorată, de lângă brad.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor