Spectacol caritabil la Mioveni pentru micuțul David Ștefan

 

afis-spectacol-caritabil-mioveni-david-stefanPrimăria orașului, prin Centrul Cultural Mioveni, cu sprijinul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Argeș, organizează pe data de 18 ianuarie, spectacolulAlături de David Ștefan – Din puțin să facem mult!, eveniment cu caracter caritabil, în urma căruia toate fondurile încasate prin vânzarea biletelor, din donațiile făcute în timpul spectacolul și în urma licitației cu obiecte care va fi organizată la finalul spectacolului, vor merge la familia micuțului David Ștefan Grigorie, din orașul Mioveni.

În vârstă de doar 2 ani și 3 luni, David Ștefan a fost diagnosticat cu amiotrofie spinală, o boală foarte gravă, iar singura lui șansă la tratament vine de la clinică de profil din Italia, unde copilul este programat să ajungă la finalul acestei luni. În momentul de față nu se cunoaște suma totală necesară pentru tratamentul micuțului, însă doar o zi de spitalizare la clinica din Roma costa 250 euro/zi.david-stefan-eveniment-caritabil

Până în prezent, prin eforturile familiei și prin campania demarată de Primăria Mioveni, în ultimele săptămâni s-au strâns fonduri, însă prea puțin față de cât ar fi necesar, ținând cont că acest tratament este încă unul experimental la nivel european.

Din acest motiv, mai mulți artiști cu suflet mare au răspuns inițiativei primăriei de a participa la acest spectacol caritabil, printre care Emilia Ghinescu, Diana Călinescu, Valentin Grigorescu, George Nedelea, Marius Bălan, Valentin Poenariu, Izabel Cristescu, Ansamblul „Plai de Dor” – coordonat de Cătălin Oancea și alții.

Pe 18 ianuarie, de la ora 18.00, la Centrul Cultural din Mioveni va avea loc acest spectacol, iar prețul unui bilet este de doar 20 lei.

De asemenea, în timpul spectacolului primarul Ion Georgescu va organiza o licitație cu obiecte personale și alte bunuri de valoare.

Cine dorește și poate să ajute familia Grigorie, poate dona orice sumă în contul RO86RZBR0000060015086322, deschis pe numele Grigorie Cristinel Valentin, tatăl micuțului David Ștefan.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor