Proiect educațional la Mioveni, dedicat marelui poet Mihai Eminescu

 

afis-simpozion-mihai-eminescu-2015Centrul Cultural Mioveni, în parteneriat cu Școala Generală „George Topârceanu”, Inspectoratul Școlar Județean Argeș, Biblioteca orășenească din Mioveni și Biroul de Integrare Europeană organizează un simpozion județean dedicat zilei de 15 ianuarie, zi în care românii îl serbează pe marele poet național, Mihai Eminescu. Acest proiect vizează dezvoltarea creativității elevilor, dar contribuie și la acumularea de cunoștințe referitoare la opera și viața marelui poet român.

Proiectul educațional, sub numele „Dor de Eminescu” se desfășoară pe două secțiuni, una destinată cadrelor didactice și cuprinde o sesiune de comunicări științifice, în cadrul căreia se vor prezenta esee și referate.

O a doua secțiune îi vizează pe elevii de la clasele 0 și I – VIII, de la toate școlile din județ. Participanții vor trebui să creeze lucrări plastice sau colaje care să se plieze pe tema proiectului, acestea urmând a fi jurizate pe data de 15 ianuarie 2015.

Jurizarea va fi asigurată de către o echipă de cadre didactice de specialitate și se vor oferi premiile I, II, III și mențiuni, precum și diplome de participare pentru toți elevii.

Înscrierea și depunerea lucrărilor se poate face până la data de 12 ianuarie 2015. Lucrările participanților din alte localități decât din Mioveni pot fi trimise prin poștă.

Detalii referitoare la procedeul de înscriere, dar și la regulament pot fi obținute de la Prof. Georgiana Gogoescu, la numărul de telefon 0766 532 794 sau la adresa de e-mailgogoescu_georgiana@yahoo.com.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor