Primăria Mioveni a găsit o soluție pentru presiunea mică a apei potabile în anumite zone din oraș

 

sistem-alimentare-apa-potabila-mioveni (3)Pentru eliminarea disconfortului creat utilizatorilor din oraș prin lipsa de presiune a apei în zonele înalte, Primăria Mioveni, prin S.C S.Ed.C Mioveni SRL, desfășoară în această perioadă o lucrare de suplimentare a unei conducte de alimentare cu apă, pe o distanță de 2,5 Km, cu diametrul de 250 mm și de montare a echipamentelor aferente.

Noua conductă de alimentare cu apă potabilă, care pornește de la stația Uzinei Dacia, va deservi cu precădere consumatorilor din zona A-uri, strada Dealul Viilor, unde s-au semnalat probleme cu presiunea, în special la orele de vârf și de sărbători, când consumul de apă este mai mare.

Investiția este susținută din bugetul Primăriei Mioveni și se preconizează să fie terminată în luna septembrie a acestui an.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor