„Iubirea” – expoziție de fotografii ale actorului Petre Dumitrescu

 
Actorul Petre Dumitrescu, alături de Denisa Popescu (stânga) și Octavian Sachelarie (dreapta)

Actorul Petre Dumitrescu, alături de Denisa Popescu (stânga) și Octavian Sachelarie (dreapta)

Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” Argeș a găzduit luni, o expoziție de fotografii aparținând lui Petre Dumitrescu, actor al Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești. Acesta nu se află la prima expoziție, fiind cea de-a treia de acest gen, după „Clipe de viață”, din anul 2006 și „Cu sufletul în palme”, din 2009.

Sub numele de „Iubirea”, expoziția cuprinde 65 de fotografii, ce surprind, cu precădere, peisaje din natură, pe care, însăși autorul le consideră a izvorî din trăirile proprii, din iubirea față de natură și Divinitate. Fotografiile înfățișează însă, și patru portrete de copii, în care, după spusele lui Petre Dumitrescu, putem regăsi preocuparea pentru viitor.

Revenirea actorului cu o expoziție la Biblioteca Județeană a fost încurajată chiar de directorul instituției, Octavian Sachelarie, care a avut numai cuvinte de laudă pentru autorul lucrărilor.

Expoziția poate fi vizitată, în holul Bibliotecii Județene „Dinicu Golescu” Argeș, până la finele lunii mai.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor