CS Mioveni: egal pe terenul celor de la Farul Constanța

 
Foto: CS Mioveni

Cu Alexandru Pelici, proaspăt instalat pe banca tehnică a CS Mioveni, galben-verzii au scos un egal din partida de la Constanța, scor 1 – 1, cu Farul.

Scorul partidei a fost deschis de gazde, atunci când Florin Bălan a marcat de la 3 metri de poartă, pentru ca echilibrul pe tabelă să fie restabilit de către Bogdan Rusu, cel care a marcat, în minutul 53, după o lovitură de la 11 metri.

Este a doua partidă cu Alexandru Pelici readus la CS Mioveni, după ce, conducerea clubului a renunțat la serviciile lui Claudiu Niculescu. În partida precedentă, Mioveniul a învins pe Rapid București cu 3 – 0, dovedind că readucerea bănățeanului Pelici la CS Mioveni a fost o mutare inspirată.

În prezent, CS Mioveni ocupă locul 9, cu 14 puncte obținute, urmând ca galben-verzii să joace sâmbătă, 7 noiembrie, pe teren propriu, cu fosta echipă a lui Alexandru Pelici, CSM Reșița.

Farul Constanța: Dur-Bozoancă – Băjan, M. Leca, V. Lică (Cărăruș 85′), D. Panait – Fl. Bălan, Bîrnoi, Antoche (cpt.), Al. Stoica (Greu 77′) – Banyoi, Măzărache (Ant. Cruceru 62′)
Rezerve neutilizate: Fara – Carabela, Rob. Silaghi, Șt. Rus, Hordouan
Antrenor: Ianis Zicu

CS Mioveni: Ius. Popescu – Oancea, Garutti, Burnea (cpt.), F. Constantin (Mar 36′) – Sz. Vereș, M. Chindriș (Sg. Negruț 80′) – Ișfan (D. Toma 80′), Velbrum (Massaro 70′), Coșereanu (Rădescu 70′) – Bg. Rusu
Rezerve neutilizate: Val. Sima – Al. Iacob, Gherghe, C-tin. Șerban
Antrenor: Alexandru Pelici

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor