Expoziție de mașini retro la Muzeul Județean Argeș

 

expozitie-auto-retro-muzeul-judetean-arges (4)Muzeul Județean Argeș a fost vineri, 21 noiembrie, gazda unei expoziții auto, acolo unde au fost expuse mașini istorice, precum I.M.S., Dacia 1100, Dacia 1300, Trabant, Lada 1500, Mercedes M170V, Mercedes MS 280, ARO ș.a.

De asemenea, în curtea muzeului au fost expuse și mașini de curse, care au participat la campionate naționale, iar alături de acestea, au participat și șoferi de curse cunoscuți. cel mai celebru, fiind Valentin Porcișteanu, care a împărțit autografe elevilor prezenți la acest eveniment.

Expoziția a fost organizată de către Lect. Univ. Dr. Cornel Popescu, la eveniment participând mai multe personalități ale județului, foști și actuali șoferi de curse, precum și mai mulți elevi veniți de la școli și licee din Pitești.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor