CS Mioveni – pentru a doua oară campioana națională a Superligii la Tenis de Masă

 

cs-mioveni-tenis-de-masa-titlul-national-2017Echipa de tenis de masă a CS Mioveni și-a adjudecat titlul de campioană națională a Superligii la Tenis de Masă, pentru al doilea an consecutiv, după ce a trecut de CS Pristavu Câmpulung cu scorul de 5 – 3 în returul desfășurat la Mioveni. În turul finalei, muscelenii au învins cu același scor, însă campioana s-a decis la setaveraj. Returul s-a disputat la Sala de Sport a Școlii „Liviu Rebreanu” din Mioveni, în fața a numeroși spectatori, care au susținut echipa până la ultimul set.

Încă de la începutul returului, galben-verzii au început cu o presiune enormă. Pierderea a mai mult de 3 meciuri însemna pierderea titlului național, dat fiind rezultatul de 5 – 3, din tur. Câmpulungenii au câștigat primul meci, după ce Alexandru Manole l-a învins pe Ionuț Seni cu scorul de 3 – 2. Alexandru Cazacu a restabilit egalitatea, după ce l-a învins pe Cristian Chiriță, scor 3 – 0, iar Câmpulungul a trecut din nou în avantaj prin victoria lui Alin Spelbuș, în fața lui Rareș Șipoș, scor 3 – 0, iar la general, 2 – 1 pentru Pristavu.

Alexandru Cazacu l-a învins cu 3 – 0 pe Alexandru Manole, ducând scorul la 2 – 2. Ionuț Seni a pierdut cu Alin Spelbuș, scor 3 – 0, iar presiunea ajungea la cota maximă: Pristavu conducea cu 3 – 2. Încă un meci pierdut și Câmpulungul devenea campioană.

A fost momentul în care galben-verzii s-au mobilizat, iar Rareș Sipoș l-a învins pe Chiriță, cu 3 – 1, egalând la 3 – 3. Alexandru Cazacu a reușit o victorie extraordinară cu Alin Spelbuș, scor 3 – 1, iar tânărul Rareș Sipoș a adus titlul național la Mioveni, după ce l-a învins pe Alexandru Manole, cu 3 – 1.

Astfel, CS Mioveni devine pentru a doua oară consecutiv, campioana Supercupei, după ce, câmpulungenii se vedeau campioni siguri, iar șansele păreau extrem de mici pentru galben-verzi. Așadar, în urma unui efort uriaș, Alexandru Cazacu, Ionuț Seni, Rareș Sipoș și Valentin Drăgan, antrenați de Dorel Lăzăroiu au ridicat trofeul de campioană a țării deasupra capului.

În anul 2016, CS Mioveni a câștigat titlul național, fără emoții, după 5 – 1 la Câmpulung și 5 – 2 la Mioveni. Atunci însă, Mioveniul îl avea în lot pe nigerianul Aruna Quadri, numărul 37 la nivel mondial.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor