Bugetul orașului Mioveni a fost votat cu unanimitate de voturi

 

sedinta-aprobare-buget-mioveni-2017Consiliul Local al orașului Mioveni s-a întrunit joi, 30 martie în ședință ordinară, cel mai important punct pe ordinea de zi fiind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al orașului, pe anul 2017. Astfel, după ce bugetul a fost prezentat de primarul Ion Georgescu, acesta a fost supus votului consilierilor, fiind votat în unanimitate.

Pentru a creiona un buget de venituri și cheltuieli cât mai bun, Primăria Mioveni a organizat în luna martie, mai multe întâlniri în toate cartierele orașului.

Astfel că, bugetul orașului Mioveni pentru anul 2017 este de 148,586,30 de mii de lei, însemnând aproape 33 de milioane de euro.

Primăria orașului a decis că pentru acest an, să aloce 53,88% investițiilor, urmând ca restul de 46,12% să fie destinați cheltuielilor de funcționare a Primăriei, a serviciilor publice, pentru sănătate, învățământ, asistență socială, culte, religii, sport etc.

Cel mai important proiect pe care Primăria Mioveni îl are în calcul este finalizarea Spitalului „Sf. Spiridon”, spital ce urmează a fi echipat cu aparatură de ultimă generație, în șapte secții. De asemenea, va fi continuată și construcția la Sala Sporturilor, pentru care urmează să se înceapă licitația de atribuire a lucrărilor.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor