Victorie pentru handbalistele Luminiței Huțupan, în derby-ul Argeșului

 

cs-dacia-mioveni-2012-fc-arges-handbal-21-10-2017 (11)Weekend-ul orgoliilor dintre Mioveni și Pitești a debutat sâmbătă, de la ora 11:00, cu un regal handbalistic, disputat între CS Dacia 2012 și FC Argeș. Partida a avut loc la Sala Sporturilor din Pitești, în fața unui public numeros ce a făcut o atmosferă de excepție. Formația Luminiței Huțupan a început mai bine acest joc și s-a instalat la conducerea scorului, încă din primele minute. Trupa lui Paul Mihăilă a încercat să dea o replică pe măsură, iar fragilitatea scorului s-a menținut până la pauză, atunci când tabela consemna 10 – 9, în favoarea celor de la CS Dacia Mioveni 2012.

După ieșirea de la cabine, ritmul partidei s-a menținut alert, prestația celor două formații fiind una extrem de bună, pe contre și cu răsturnări spectaculoase de scor. FC Argeș a preluat pentru prima dată conducerea în meci, în jumătatea reprizei secunde și chiar s-a distanța la două goluri.

Gazdele partidei au dat dovadă de mai multă stăpânire de sine și luciditate în cadrul fazelor importante. Au revenit, iar mai apoi, au reușit să înghețe tabela la 25 – 23, în favoarea lor.

În runda a VII-a, CS Dacia Mioveni 2012 va avea parte de o deplasare dificilă pe terenul celor de la CSU Oradea.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor