Victorie pe final de meci cu Luceafărul Oradea. Omul meciului: Ionuț Rădescu

 

cs-mioveni-luceafarul-oradea-ionut-radescu-23-septembrie-2017CS Mioveni a obținut o victorie în partida de pe teren propriu, scor 3 – 2 (1 – 1), cu Luceafărul Oradea, după un meci nebun. Galben-verzii au obținut victoria în ultimul minut, după ce, Luceafărul a condus de două ori în meci. Omul partidei a fost Ionuț Rădescu, cel care a reușit hat-trickul pentru Mioveni, iar de cealaltă parte, Vlad Rusu a fost marcatorul ambelor goluri. După acest meci, antrenorul galben-verzilor, Adrian Mihalcea a plecat de la echipă după doar trei etape, acesta fiind convocat ca antrenor secund la Naționala României.

Echipa oaspete a deschis scorul în meci, în minutul 26, prin Vlad Rusu, pentru ca mai apoi, Ionuț Rădescu să restabilească egalitatea, în minutul 35, stabilind totodată și scorul final al primei părți.

Orădenii au trecut din nou în avantaj, în minutul 50, când același Vlad Rusu a marcat de la 2 metri, după o eroare a defensivei Mioveniului.

Ionuț Rădescu a marcat golul de 2 – 2, în minutul 77, pentru ca, în minutul 90, acesta să reușească golul victoriei și cel de-al treilea gol al său din acest meci.

Mioveniul a urcat trei locuri, de pe locul 10 pe 7, acumulând 11 puncte, la egalitate cu cealaltă formație din județ, FC Argeș, cea care a învins cu 1 – 0, pe Sportul Snagov.

Galben-verzii vor avea partidă foarte grea, pe terenul celor de la Ripensia Timișoara, echipă tocmai promovată din Liga a III-a, ce se clasează pe locul 3, cu 17 puncte.

 

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor