Mioveniul, decât un egal din deplasarea de la Călărași

 

cs-mioveni-cs-afumati-5-august-2017 (5)Dacă din prima etapă, CS Mioveni a început destul de bine, sezonul competițional 2017 – 2018, cu o victorie pe teren propriu, scor 4 – 0, în cea de-a doua etapă, formația lui Florin Marin nu a reușit decât o remiză, pe terenul celor de la Dunărea Călărași, scor 1 – 1. Ambele goluri ale partidei au fost marcate în prima parte a meciului.

Prima reușită i-a aparținut Mioveniului, prin Rădescu, cel care a deschis scorul în minutul 43, pentru ca mai apoi, cu două minute înainte de finalul primei reprize, Kanda să egaleze, iar până la finalul meciului nu s+a mai marcat niciun gol.

Mioveniul acumulează 4 puncte din 2 meciuri, iar în etapa a treia urmează să întâlnească, pe teren propriu, Olimpia Satu Mare.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor