Marius Stoica a mai bifat o victorie cu CS Mioveni. Nilă – dublu marcator

 
fc-caransebes-cs-mioveni-7.11.2015

Sursa foto-text: 7 Zile Caransebeș

Nou-venit pe banca tehnică a CS Mioveni, Marius Stoica a mai înregistrat un succes, galben-verzii obținând o victorie cu 3 – 0 în deplasare la FC Caransebeș 1913, scorul la pauză fiind 1 – 0.

Meciul a debutat cu ocazii notabile de ambele părți prin șuturile lui Biceanu, dar și a lui F. Pisano, în minutul 3, respectiv 7. Cinci minute mai târziu, după o lovitură liberă executată de Florescu, Nilă a trecut pe lângă șansa de a înscrie. În minutul 19, scorul a fost deschis de către Nilă, după ce, atacantul galben-verde a profitat de o neînțelegere a portarului gugulan, Negrilă cu unul dintre coechipieri săi, CS Mioveni trecând în avantaj, scor 1 – 0.

În minutul 30, gazdele au avut șansa de a egala, însă Flaviu Croitoru a apărat un șut trimis de Roman. Florescu, cel care a marcat pentru prima dată în partida de săptămâna trecută, cu FCM Baia Mare, a trecut pe lângă șansa de a marca, după ce a executat o lovitură de la 25 de metri, milimetric pe lângă poartă. Până la finele primei reprize, ambele echipe au mai avut ocazii notabile, însă scorul a rămas doar 1 – 0 pentru CS Mioveni.

La doar patru minute de la începutul celei de-a doua reprize, în minutul 49, același Nilă a înscris golul de 2 – 0, după o lovitură de la colțul terenului executată de Florescu.

Același Florescu a executat o lovitură de corner, în minutul 77, Bogdan Stoica fiind cel care a marcat cu capul și a stabilit scorul final de 3 – 0.

FC Caransebeş 1913: Negrilă, F. Pisano, Stelitano, Răducu, Suciu, Bogdanovici, Lupu (min. 57, Săulescu), Cârstoiu (86, Bona), Roman (71, Suru), Livan, C. Stoica; rezerve: Birăescu, Boldea, La Vecchia, Stoichiţoiu.

Antrenor: Giovanni Pisano.

CS Mioveni: Croitoru, Torişte (80, Tirică), Ali Tolmbaye, B. Stoica, E. Stoica, Mârzeanu, Biceanu, Mazilu (75, Popa), Florescu, Nilă (71, Vintilă), Ayza; rezerve: Sima, Negoiţă, Neacşu, Năstăsie.

Antrenor: Marius Stoica.

CS Mioveni obține astfel trei puncte din întâlnirea cu FC Caransebeș, acumulând 18 puncte și clasându-se pe poziția a șaptea. Următoarea partidă pe care galben-verzii o vor avea de disputat, va fi cea de miercuri, 11 noiembrie, începând cu ora 11:00. CS Mioveni va întâlni, pe teren propriu, formația CS Metalul Reșița, echipă aflată aproape de desființare ce se află, în prezent pe ultima poziție din clasament.

Sursa foto-text: 7 Zile Caransebeș

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2022

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor