La Mioveni, investigații medicale GRATUITE de depistare a cancerului de sân și col uterin

 

caravana-diagnostic-mobil-san-col-uterin-mioveni (5)Orașul Mioveni găzduiește pe toată durata lunii septembrie, caravana „Diagnostic Mobil – Sân și Col Uterin”, o campanie de conștientizare și informare, precum și prevenție și depistare precoce a cancerului de sân și a celui de col uterin. Testele sunt gratuite, iar programările se pot face la numărul de telefon 0348.455.111, de luni până vineri, în intervalul orar 9:00 – 15:00 sau la sediul Primăriei Mioveni, biroul Relații Publice.

Campania este organizată de Fundația Renașterea, în parteneriat cu Roche România, cu sprijinul Primăriei orașului Mioveni.

În cadrul campaniei, vor fi realizate gratuit, mamografii, recomandate femeilor care au împlinit vârsta de 40 de ani, și teste Babeș-Papanicolau, recomandate femeilor care au împlinit vârsta de 18 ani.

Investigațiile medicale sunt efectuate la Mioveni, în Unitatea de Diagnostic Mobil (staționată în spatele Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia Mioveni), care este dotată cu un cabinet ginecologic și unul de radiologie-mamograf.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor