Handbalistele de la Mioveni, victorie cu Olimpic Târgu Mureş

 

luminita-hutupan-cs-dacia-mioveni-2012-handbalTrupa antrenată de Luminița Huțupan a câştigat sâmbâtă partida disputată la Sala Sporturilor din Trivale, contra celor de la ACS Olimpic Târgu Mureş, ce a contat pentru etapa a VIII-a. Fetele de la Dacia Mioveni 2012 şi-au adjudecat victoria la o diferență de patru puncte, 28 – 24, scorul la pauză fiind tot în favoarea gazdelor, 15 – 14.

Victoria de sâmbătă a formației antrenate de Huțupan duce echipa argeşeană pe poziția a şasea, cu 12 puncte, la doar trei puncte de ocupantele locurilor 3, 4 şi 5, Național Râmnicu Vâlcea, CSU Reşița şi ACS Corona Braşov, cele trei fiind la egalitate, cu 15 puncte.

Etapa a IX-a programează pentru fetele Luminiței Huțupan, o partidă relativ accesibilă, cea de pe teren advers, în compania formației ACS Crişul Chişineu Criş, aflată în subsolul clasamentului.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2023

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor