CS Mioveni – doar un punct la Balotești

 

cs-mioveni-unirea-tarlungeni-27-august-2016 (13)CS Mioveni nu reușit să obțină decât un singur punct din deplasarea de la Balotești, scorul, la final fiind 1 – 1, asta după ce, prima repriză a fost controlată de echipa gazdă. Baloteștiul a înscris primul gol al meciului în minutul 17, după ce Herea a marcat cu capul, în urma unui corner.

În primele minute ale reprizei a doua, minutul 47, Ionuț Stoica a reușit golul egalizator, după ce a șutat de la colțul careului de 6 metri, mingea fiind deviată în poartă de către un jucător advers.

Cu această remiză, CS Mioveni a reușit 12 puncte, în 7 partide, clasându-se în continuare pe poziția a opta. Trebuie reamintit faptul că, CS Mioveni nu a înregistrat decât un singur rezultat negativ, atunci când, în prima etapă, galben-verzii pierdeau pe teren advers, cu Juventus București, cu scorul de 4 – 1. Tot de atunci, Mioveniul nu a mai primit gol, meciul cu Baloteștiul încheind seria meciurilor fără gol primit.

După acest meci, CS Mioveni urmează să joace un meci din etapa intermediară, miercuri, pe teren propriu, cu ACS Berceni, începând de la ora 17.00. ACS Berceni este una dintre cele două echipe, alături de Șoimii Pâncota care nu au obținut niciun punct din șapte partide.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor