A fost adus bradul de Crăciun, la Mioveni

 

brad-craciun-mioveni (3)Mii de beculețe și câțiva kilometri de instalații luminoase pe străzi constituie surpriza pregătită de autoritățile locale pentru locuitorii orașului Mioveni, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Deja, pe străzile principale din oraș sunt montate ghirlande ornamentale, iar în zona centrală zeci de perdele și figurine luminoase.

Simbolul Crăciunului a sosit deja în orașul Mioveni. Un brad de 30 de metri a fost adus astăzi și instalat pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor „Dacia” din Mioveni.

Operațiunea de tăiere și transport a fost una dificilă, având în vedere dimensiunile impresionante ale pomului de Crăciun.

Este un brad mare și sper ca cei mici să se bucure de el. Se simte deja că vin sărbătorile de iarnă. Îl vom decora frumos și îi așteptăm pe cei mari, dar și pe cei mici în jurul său, vineri 5 decembrie, ora 17.30, atunci când vom aprinde toată rețeaua iluminatului festiv”, a declarat directorul S.C S.Ed.C Mioveni, Nicolae Tudose.

În așteptarea lui Moș Nicolae autoritățile au mai pregătit o mulțime de surprize. Însuși Moșul își va face apariția și va împărți dulciuri copiilor cuminți.

De anul acesta, un obiectiv important din oraș va fi iluminat spectaculos de sărbători.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2023

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor