Şcoala Gimnazială “George Topârceanu”, cel mai mare procent de promovabilitate la Simularea Evaluării Naţionale

 

scoala-george-toparceanuAproape 70,16% din cei 300 elevii ai claselor a VIII-a au luat note peste 5 la proba Limba şi Literatura Română, iar 38,75% la Matematică, din cadrul Simulărilor Evaluării Naționale.

La Limba şi Literatura Română, cel mai mare procent de promovabiliate a fost înregistat la Şcoala Gimnazială „George Topârceanu” – 82,19%. La Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu”, procentul a fost de 77,27%, la Şcoala Gimnazială “Liviu Rebreanu” – 66,67%, iar la Şcoala Gimnazială nr.1 Colibaşi – 19,04%.
La Matematică, cel mai mare procent de promovabilitate a fost înregistrat tot la Şcoala Gimnazială „George Topârceanu” – 52,11%, aici înregistrându-se şi o notă de 10. Urmează, în ordine, Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” – 42,52%, Şcoala Gimnazială „Liviu Rebreanu” – 33,33% şi Şcoala Gimnazială nr. 1 Colibaşi – 9,52%. 

Notele obţinute de elevi nu vor fi publicate în catalog, dar rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ, prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor