Haine contrafăcute la un magazin din Mioveni

 

Miercuri, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au acționat pentru combaterea actelor de comerț ilicit, verificarea legalității activităților economice, precum și pentru respectarea obligațiilor specifice agenților economici în contextul măsurilor specifice pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

În urma verificărilor, la un agent economic de pe raza localității Mioveni, ce desfășoară activitate de comerț cu articole de îmbrăcăminte, au fost identificate aproape 200 de articole vestimentare (pantaloni, tricouri, jachete), susceptibile a fi contrafăcute, ce purtau mărci identice sau similare cu o marcă înregistrată.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, prevăzută de Legea 84/1998, iar toate articolele de îmbrăcăminte, cu o valoare de aproximativ 23.000 de lei, au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor.


Articole asemănătoare

    Nu există articole asemănătoare.

71
72
73
Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor