Gunoaie aruncate la voia întâmplării în Mioveni

 

Mioveniul este unul dintre cele mai apreciate oraşe din România, fiind un adevărat model din multe puncte de vedere, printre care şi cel legat de curăţenie. Numai că de multe ori eforturile celor care se ocupă în mod direct de întreţinerea oraşului sunt efectiv zădărnicite de anumite persoane care sunt certate cu bunul simţ. Reprezentanţii societăţii Servicii Edilitare Mioveni au postat mai multe fotografii cu gunoaie aruncate pe jos, totul petrecându-se chiar lângă un loc de joacă.

 „Eforturile administrației publice, implicit ale societății noastre, de a păstra orașul curat și frumos, sunt zădărnicite din cauza anumitor cetățeni care din neglijență și nepăsare aleg să-și arunce deșeurile la voia întâmplării.De această data, așa cum puteți vedea și în pozele atașate, un peisaj dezolant în parcul de joacă de la Făget, care tocmai ce a fost amenajat și dotat cu echipamente noi așa cum vă informam zilele trecute.Comoditatea, lipsa de simt civic ajung, de cele mai multe ori, să devină dușmanul mediului înconjurător și al esteticii orașului.Tuturor ne place să trăim în curățenie, dar este important să o și menținem. Acest lucru indică respectul pe care îl purtăm celor de lângă noi, iar pentru toate acestea, este necesară contribuția fiecărui locuitor.Angajații sectorului salubritate se vor ocupa de igienizarea zonei și sperăm ca acest fenomen care a luat amploare în ultima vreme să se diminueze, astfel veți demonstra și dvs. grija față de comunitatea din care faceți parte și față de mediul înconjurător”, transmit reprezentanţii societăţii Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni.


Articole asemănătoare

    Nu există articole asemănătoare.

71
72
73
Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor