După Astra, și Dinamo a căzut în fața Mioveniului. Galben- verzii merg în sferturi

 
CS Mioveni-FotoPress24.ro-Mihai Neacsu (20)

Foto: Mihai Neacșu / www.fotopress-24.ro

După ce CS Mioveni a eliminat campioana en-titre a Cupei României, Astra Giurgiu, prin victoria cu 3 – 1, galben-verzii au reușit astăzi să îi elimine și pe cei de la DInamo, echipa Mioveniului intrând acum în sferturile de finală.

CS Mioveni a marcat, încă din minutul 25, prin Roberto Ayza, dominând pe toată perioada primei reprize. Intrați la vestiare cu avantaj, galben-verzii s-au văzut dominați în cea de-a doua repriză de Dinamo București, însă alb-roșii nu au reușit să marcheze în poarta lui Popescu, care a dovedit că merită o astfel de victorie.

Spre finalul partidei, CS Mioveni și-a mai construit încă două ocazii mari de gol, însă nu s-a reușit majorarea avantajului.

Tehnicianul galben-verzilor, Claudiu Niculescu s-a văzut, astfel, învingător în fața fostei sale echipei, Dinamo București.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor