Curs de prim ajutor predat elevilor din Mioveni!

 

mioveniÎn cadrul unui proiect încheiat între Primăria orașului și Serviciul Județean de Ambulanță Argeș – Substația Mioveni, elevilor din Mioveni le sunt predate cursuri și tehnici de acordare a primului ajutor.
Prima activitate din cadrul acestui proiect s-a desfășurat la finalul lunii trecute, când 200 de elevi de la Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni au fost instruiţi cum să procedeze în situaţii la limită şi cum să salveze vieţi.
Astăzi a fost rândul elevilor de la Școala Gimnazială “Liviu Rebreanu” să asiste la manevrele efectuate de către asistenții medicali Emil Pravăț, Daniel Dobre, Iuliana Dobre și Andreea Ciobanu. Elevii au încercat rând pe rând să exerseze tehnicile de resuscitare pe manechinele speciale și au participat activ la lecția dschisă, susținută de către salvatorii profesioniști din Mioveni.
Proiectul educațional ”Cum și când să intervii” va continua în perioada următoare la toate unitățile de învățământ de pe raza orașului.


Articole asemănătoare

    Nu există articole asemănătoare.

71
72
73
Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor