Controale la o casă de amanet din Mioveni

 

Marţi, polițiștii din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Argeș, împreună cu polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu, au efectuat verificări la două puncte de lucru ale unei case de amanet, situate în Pitești și Mioveni.

În urma activităților desfășurate s-a stabilit că au fost oferite spre vânzare bijuterii din aur care nu aveau aplicată marcă oficială de stat emisă de către A.N.P.C.

Au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 40.000 lei, pentru încălcarea prevederilor OG 190/2000 privind regimul metalelor preţioase şi pietrelor preţioase în România, fiind dispusă măsura complementară a confiscării unei cantități de peste 150 g bijuterii din aur, în valoare de aproximativ 30.000 de lei.


Articole asemănătoare

    Nu există articole asemănătoare.

71
72
73
Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor