Orașul Mioveni și-a cinstit eroii, prin depuneri de coroane și slujbe religioase

 

monumentul-eroilor-mioveniZiua Eroilor a fost comemorată la Mioveni, joi, 21 mai 2015, prin slujbe religioase de pomenire, depuneri de coroane și scurte programe artistice oferite de elevi de la școlile și liceele din Mioveni, Racovița și Colibași, având ca tematică eroismul înaintașilor noștri.

La slujbele religioase desfășurate la monumentele din Mioveni au participat primarul orașului Ion Georgescu, viceprimarul Aurel Costache, secretarul general al Consiliului Județean Argeș, Ionel Voica, directorul Penitenciarului Colibași, Emanuel Conea, directorul Muzeului Județean, Cornel Popescu, precum și reprezentanți ai partidelor politice.

Manifestările prilejuite de Înălțarea Domnului – Ziua Eroilor au fost organizate de Consiliul Local Mioveni, Primăria Mioveni și Centrul Cultural Mioveni.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor