Taxele și impozitele rămân neschimbate la Mioveni, în 2018

 

primaria-mioveniDeși pentru anul 2018, există o estimare că bugetul Primăriei Mioveni va fi mai mic, primarul Ion Georgescu anunță că pentru următorul an, taxele și impozitele vor rămâne la același nivel, acest lucru reprezentând un sprijin și pentru marii operatori economici de pe raza orașului.

Măsurile fiscale ale Guvernului Tudose, ce vor fi adoptate începând cu anul 2018, implică, printre altele și reducerea impozitului pe venit, de la 16% la 10%, reducere ce se va simți, însă în trezoreria Mioveniului. O estimare arată că această reducere va fi una semnificativă, orașul urmând să aibă la dispoziție cu 5 milioane de euro mai puțin decât în anul 2017.

La taxe și impozite nu se umblă. Am aprobat, conform legii, acum 6 luni. Marii agenți economici din Mioveni își fac bugetele în luna septembrie, octombrie și nu vrem să îi dăm peste cap cu modificări făcute la finalul anului. Indiferent că pierdem anul acesta, să le meargă lor bine, să creeze locuri de muncă, să dea salarii decente angajaților. Nu cresc impozitele, asta dacă nu ne obligă codul fiscal. Dar din câte știu, nu se pune problema de majorare” a explicat Ion Georgescu.

Pe aceeași temă, edilul a reamintit că sunt agenți economici care nu au impozitele plătite la zi și i-a invitat să se prezinte la ghișeele primăriei, până sâmbătă, 30 decembrie. !!! Programul biroului de taxe și impozite !!!

Unii dintre operatori nu au plătit impozitele, 50%, la mijloacele de transport. Ghișeul funcționează până sâmbătă, să nu ne caute cineva cu bani și să spună că nu ne-au găsit” a mai adăugat Georgescu.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2020

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor