Ocazii uriașe, dar doar un egal pentru CS Mioveni, acasă cu U Cluj

 

cs-mioveni-universitatea-cluj-29-sept-2018 (3)CS Mioveni nu a reușit decât un egal, scor 1 – 1, cu Universitatea Cluj în partida de pe Stadionul Orășenesc, disputată sâmbătă în cadrul etapei a IX-a.

Elevii lui Iordan Eftimie au încercat să pună presiune pe adversar încă din prima repriză, însă oaspeții nu au cedat, astfel că prima repriză nu a înregistrat nicio reușită.

Primul gol a venit în minutul 55, când Ionuț Rădescu a șutat puternic de la 15 metri,la colțul lung și a marcat în minutul 55, pentru 1 – 0.

Oaspeții, ajutați de o galerie formată din aproximativ 100 de suporteri au început să pună presiune pe galben-verzi, iar în minutul 66, Florescu reușește să marcheze golul egalizator în poarta lui Sima.

Mioveniul și-a creat numeroase ocazii, însă cea mai importantă a fost cea din finalul meciului, când, Alexandru Popescu, rămas singur cu portarul, încearcă un lob, însă mingea lovește bara transversală și se întoarce în teren. Același Popescu încearcă să înscrie din 7 metri nu reușește, iar centralul fluieră finalul partidei.

Pentru CS Mioveni, este primul meci de pe teren propriu în care nu reușește victoria, iar pentru clujeni, este primul punct obținut în deplasare.

Ambele formații sunt acum la egalitate de puncte, 16 puncte. Următoarea partidă a galben-verzilor va fi cea din deplasare, în compania celor de la Aerostar Bacău, formație din subsolul clasamentului.

Iată echipele folosite de cei doi antrenori:

CS Mioveni: Val. Sima – Kilyen, Celea, Burnea, Ed. Stoica – Mîrzeanu (Al. Neagu 71′), R. Lazăr – Rădescu, C. Năstăsie, Ayza (cpt.)(Coşereanu 66′) – Val. Balint (Al. Popescu 80′)
Rezerve neutilizate: Bg. Preda – Rob. Gherghe, Ct. Alexe, Traşcu
Antrenor: Iordan Eftimie

Universitatea Cluj: Dur- Bozoancă – Al. Coman, Abrudan, Sepsi, Berci – K. Twumasi, D. Dumitrescu (G. Florescu 57′) – Takacs (Haţiegan 57′), Goga (cpt.), Oct. Ursu (Taub 72′) – Gavra
Rezerve neutilizate: Albuţ – Andr. Cordoş, Căpuşă, Gab. Giurgiu
Antrenor: Adrian Falub

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2023

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor