„Noi suntem români!” – proiect educativ de Ziua Națională a României la Mioveni

 
afis-proiect-noi-suntem-romani

Click pe afiș pentru a mări.

Dacă orașul Mioveni va serba 1 decembrie, Ziua Națională a României prin manifestări sportive și cultural-arstistice, va fi organizat și un proiect educațional, destinat elevilor de la clasa pregătitoare și clasele I – VIII de la toate instituțiile de învățământ din județ.

Proiectul, intitulat „Noi suntem români!” este organizat de Orașul Mioveni, Centrul Cultural Mioveni și Școala Generală „George Topârceanu”, urmând a se desfășura duminică, 30 noiembrie, în Sala de Spectacole a Centrului Cultural Educativ Mioveni.

Proiectul vizează dezvoltarea și punerea în evidență a calităților artistice ale elevilor. Fiecare unitate de învățământ din județul Argeș poate participa cu maxim 6 elevi, iar aceștia vor trebui să fie îmbrăcați în portul tradițional românesc.

Concursul va consta în două probe: prezentarea costumului și proba de abilități (dans popular, interpretare vocală, interpretare instrumentală, recitare).  Fiecare concurent va avea la dispoziție 5 minute și poate fi acompaniat, de un CD cu muzică.

Juriul va decide câștigătorii prin acordarea unui punctaj, maximul fiind 100 de puncte, iar la final, pentru fiecare secțiune în parte, vor fi premiate locurile I, II, III și mențiune. Jurizarea nu poate fi contestată!

Înscrierile se pot face, până la data de 21 noiembrie, la numărul de telefon 0766 532 794, la numărul de telefon/fax 0348 445 856 sau la adresa de e-mail gogoescu_georgiana@yahoo.com.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2023

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor