Misiune grea, dar nu imposibilă pentru CS Mioveni. Galben-verzii încearcă intrarea în play-off

 

cs_mioveni_csm_resitaElevii lui Marius Stoica vor disputa sâmbătă ultima partidă pe teren propriu din acest retur de campionat în faţa celor de la Olimpia Satu Mare, echipă clasată în prezent pe locul 3 în clasamentul seriei a doua. Meciul se joacă pe 5 aprilie, ora 16:00 pe Stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti, partida fiind transmisă în direct de postul de televiziune Absolut TV, dar şi pe site-ul AbsolutTV.ro

Galben-verzi au astfel, o sarcină dificilă, chiar dacă terminarea programului competiţional pe un loc de play-off este aproape imposibilă. Pentru a obţine clasarea în play-off, CS Mioveni are nevoie de 2 victorii în ultimele două meciuri, însă este necesar ca Olt Slatina să obţină două rezultate negative.

CS Mioveni se clasează în prezent pe locul 8, cu 26 de puncte strânse în 20 de meciuri. Pe ultimul loc de play-off, locul 6, se clasează Olt Slatina, ce acumulează 30 de puncte, însă în ultimele două etape, oltenii vor disputa meciuri uşoare, cu UT Arad şi cu Bihor Oradea, echipe aflate în spatele CS Mioveni în clasament.

Ultimul meci pe care galben-verzii îl vor disputa este cel în deplasare în faţa primei clasate CS U Craiova, meci ce va avea loc pe 12 aprilie.

 

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2023

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor