Mioveni: 114 cereri de ajutor de încălzire

 

birou-depunere-cereri-incalzire-primaria mioveniPotrivit Primăriei orașului Mioveni, în perioada 1 – 20 noiembrie 2017, un număr 114 de cetățeni și-au depus dosarele pentru ajutoarele de încălzire.

Cei mai mulți au optat pentru încălzirea cu gaze naturale (100), în timp ce pentru încălzirea cu lemne au fost depuse 10 cereri și doar 4 cereri pentru încălzirea locuinței cu electricitate.

Trebuie menționat faptul ca solicitările se primesc pe întreaga perioadă a sezonului rece (adică până în martie 2018), dar stabilirea dreptului la ajutor se face numai cu luna în care este înregistrată cererea și nu retroactiv.

Activitatea de primire a cererilor de acordare a ajutorului lunar pentru încălzirea locuinței cu gaze naturale, lemne și energie electrică, pentru luna decembrie, se va desfășura, în perioada 1 – 20 decembrie, la Biroul de Asistență Socială, Administrație Publică, etajul I, camera 14.

Cererile se pot procura și de la sediul Primăriei (de la ofițerul de serviciu), zilnic, după următorul program: luni și miercuri între orele 8 și 16, marți și joi între orele 8 și 17 și vineri între orele 8 și 14.

De asemenea, cererea se poate descărca de pe site-ul instituției www.emioveni.ro.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2023

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor