Locul I pentru echipa Școlii „George Topârceanu” la Concursul de Oină

 

oina-george-toparceanuMiercuri, 1 aprilie 2015, la Mioveni, s-a desfășurat Concursul de Oină din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Competiția a fost găzduită de baza sportivă a Liceului Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni.

Lotul antrenat de profesoara Filofteia Dumitru a ocupat primul loc în cadrul acestui concurs. De menționat este faptul că, elevii care au făcut parte din echipa câștigătoare, sunt sportivi legitimați la C.S. Dacia Mioveni 2012.

Sâmbătă, 04 aprilie 2015, echipa de oină – băieți va efectua deplasarea la Caracal pentru a participa la meciurile din etapa zonală a concursului din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar.

Echipa din Mioveni va fi însoțită la această competiție de directorul sportiv Constantin Ciobanu și de responsabilul secției de oină de la C.S. Dacia Mioveni 2012, Dumitru Voiculescu.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2023

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor