LIVE TEXT: Miting al angajaților de la Uzina Dacia din Mioveni

 

miting-dacia-16-04-2015Angajații Uzinii de Automobile din Mioveni au ieșit astăzi, 16 aprilie, de la ora 13:00 să protesteze în fața Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia. Motivul pentru care aceștia au ales să iasă în stradă este incompetența guvernanților de a executa autostrada Pitești – Sibiu, care va veni în sprijinul constructorilor de mașini din Mioveni.

UPDATE 13:33: În jur de 10.000 de muncitori de la Dacia și de la firmele conexe s-au strâns pe platou, strigându-și nemulțumirea. Aceștia cer construcția autostrăzii Pitești – Sibiu, însă se vorbește și de nivelul salarial din cadrul acestor firme. De asemenea, aceștia au strigat împotriva Guvernului și a primului-ministru, Victor Ponta, căruia îi reproșează incompetența de care aceștia au dat dovadă.

UPDATE 12:50: Angajații Uzinii Dacia sau a firmelor conexe au început să sosească pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia din Mioveni.

Se aproximează că la acest miting vor participa în jur de 10.000 de persoane, măsurile de siguranță pentru acest eveniment urmând a fi asigurate de către Jandarmeria Argeș, Poliția Argeș și Poliția Locală Mioveni.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor