La Mioveni, taxele şi impozitele se pot achita online!

 

taxe

Simplu, rapid, comod, fără comision. Impozitele şi taxele locale pot fi achitate şi online către primăria Mioveni. Plata se poate face utilizând cardul bancar, accesând site-ul www.ghiseul.ro, secțiunea plata fără autentificare și selectând „Primăria orașului Mioveni” din lista de instituții.

Pentru plățile efectuate cu carduri prin intermediul ghișeului virtual de plăți la adresa de internet www.ghiseul.ro – Primăria orașului Mioveni, contribuabilii nu datorează comision.

Plata taxelor și impozitelor, precum și a amenzilor utilizând cardul bancar prin Sistemul Național Electronic de Plată Online (SNEP) este disponibilă 7 zile din 7. De menționat faptul că această aplicație online este benefică și în cazul plății amenzilor contravenționale, care pot fi achitate în termenul de 48 ore, chiar dacă este zi nelucrătoare.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2019

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

stats for wordpress
wordpress visitor