SITUAȚIA COVID-19:

ARGEȘ:
ROMÂNIA:
Cazuri noi:
Total pozitivi:
Cazuri noi:
Total pozitivi:
6
27323
164
1078142

Date furnizate de Ministerul Afacerilor Interne. Ultima actualizare: 2 iunie 2021

La Mioveni, taxele şi impozitele se pot achita online!

 

taxe

Simplu, rapid, comod, fără comision. Impozitele şi taxele locale pot fi achitate şi online către primăria Mioveni. Plata se poate face utilizând cardul bancar, accesând site-ul www.ghiseul.ro, secțiunea plata fără autentificare și selectând „Primăria orașului Mioveni” din lista de instituții.

Pentru plățile efectuate cu carduri prin intermediul ghișeului virtual de plăți la adresa de internet www.ghiseul.ro – Primăria orașului Mioveni, contribuabilii nu datorează comision.

Plata taxelor și impozitelor, precum și a amenzilor utilizând cardul bancar prin Sistemul Național Electronic de Plată Online (SNEP) este disponibilă 7 zile din 7. De menționat faptul că această aplicație online este benefică și în cazul plății amenzilor contravenționale, care pot fi achitate în termenul de 48 ore, chiar dacă este zi nelucrătoare.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2021

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
stats for wordpress
wordpress visitor