INCREDIBIL! Comportament de deputat: „Tu și familia ta să muriți bolnavi și săraci”

 

dpt-catalin-radulescu-amenintari-facebook-gazeta-de-mioveni.roSuntem obișnuiți ca, în mediul virtual să asistăm la întregi dispute, cu insulte și injurii, însă, atunci când aceste injurii vin de la un deputat din Parlamentul României, începem să ne gândim, oare ce se întâmplă cu această societate?

Cătălin Rădulescu, deputat de Argeș, cunoscut ca fiind o persoană destul de dură, din punct de vedere al limbajului, a „lovit” din nou. După ce deputatul a postat un articol pe o rețea de socializare, referitor la urmărirea penală a colegului de colegiu, deputatul Cătălin Teodorescu, Andrei Dumitrică, fost candidat pentru Parlamentul României, i-a răspuns printr-un alt articol, scris de colegii de la Criterii.ro.

Cătălin Rădulescu a răspuns, apoi, printr-o postare în care folosește un limbaj incredibil, blestemându-l pe Andrei Dumitrică: „…îți doresc un singur lucru: ca tu și familia ta să muriți bolnavi și săraci, să nu apucați să vă bucurați de viață și Dumnezeu să vă blesteme” scrie pe Facebook, Cătălin Rădulescu.

În mod ironic, deputatul, în același răspuns, îl amenință pe Dumitrică de faptul că va sesiza autoritățile pentru insulte: „…iar pt calomnie o să sesizez autoritățile jegule pt că nu sunt cârpă ta de șters nemernicule”, mai scrie deputatul, evident, fără a respecta nicio regulă de gramatică.

Noi, cei de la Gazeta de Mioveni, îi cerem deputatului Cătălin Rădulescu, să își prezinte public scuzele față de Andrei Dumitrică și îl sfătuim să adopte un comportament diplomatic, așa cum se cere în meseria sa, de deputat al României.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2019

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor