Cătălin Rădulescu, deputatul cu limbaj de mahala: „…nu dau doi bani pe aceste jeguri, …jurnaliști de doi bani…”

 
comentariu-facebook-catalin-radulescu-mihai-codunas

Sursa: Facebook

Deși este de mult timp în atenția mass-mediei argeșene, dar și naționale, deputatul PSD, Cătălin Rădulescu nu se ferește să arunce cu termeni de mahala în ziariștii din județul nostru. De data aceasta, deputatul l-a avut în vizor pe colegul Mihai Codunas, redactor-șef al publicației epitesti.ro, căruia i-a transmis pe o rețea de socializare, un comentariu care îi trădează adevăratul caracter.

Jegurile și Securiștii se uită la Greșelile Gramaticale care apar uneori din cauza neatenției și stării în care ești. Nu dau doi bani pe aceste jeguri, sunteți zero pentru mine, jurnaliști de doi bani, nu vă datorez nimic, voi îmi datorați mie pentru că puteți scrie și vorbi liber pentru că mi-am riscat eu viața la Revoluție pentru voi jegurilor” este mesajul deputatului PSD, Cătălin Rădulescu pentru Mihai Codunas.

Mesajul a venit ca răspuns la una dintre postările anterioare ale jurnalistului, cel care l-a ironizat pe deputat că a folosit greșit o cratimă, pe o rețea de socializare. „Plâng într-una. Nu pot să cred”, posta Rădulescu după aflarea deciziei Înaltei Curți de Casație și Justiție (ICCJ).

Citește și: INCREDIBIL! Comportament de deputat: „Tu și familia ta să muriți bolnavi și săraci”

Conform dexonline.ro, „întruna” se folosește atunci când poate fi înlocuit cu „continuu” sau „neîncetat”, fiind varianta pe care deputatul ar fi trebuit să o folosească. Ex: „Plâng întruna. Nu pot să cred”. În schimb, acesta a folosit „într-una”, termen care poate fi folosit în cazul următoarei propoziții: „Într-una din zile, merg la DNA”.

Pe data de 30 martie 2016, Rădulescu a fost condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendare, într-un dosar instrumentat de DNA, în care, deputatul este acuzat de dare de mită și acte de comerț ilegale. Decizia ICCJ nu este definitivă.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2019

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
stats for wordpress
wordpress visitor