Eseuri și expoziție de pictură la Casa de Cultură Mioveni, cu ocazia zilei de 24 ianuarie

 

expozitie-pictura-24-ianuarie-mioveni (6)Cu prilejul Unirii Principatelor Române, la Casa de Cultură a Sindicatelor „Dacia” din Mioveni au fost organizate, vineri, 23 ianuarie, mai multe evenimente, printre care, un simpozion de eseuri pe tema zilei de 24 ianuarie, precum și o expoziție de pictură, sub numele „Unire și culoare”.

În sala de spectacole a Casei de Cultură, elevi de la școlile din orașul Mioveni au prezentat proiecte referitoare la evenimentul important al Micii Uniri, despre personalități, precum și despre reformele organizate după unificarea celor două Principate.

Picturile elevilor din Mioveni au fost expuse tot la Casa de Cultură a Sindicatelor „Dacia”, acestea înfățișând personalitatea lui Alexandru Ioan Cuza, români în Hora Unirii, iar tricolorul este reprezentat în majoritatea desenelor.

Participanții au primit diplome din partea organizatorilor.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2019

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
stats for wordpress
wordpress visitor