CS Mioveni – înfrângere pe terenul ultimei clasate

 

cs-mioveni-foresta-suceava-22-04-2017 (2)CS Mioveni a eșuat în meciul de sâmbătă, pe terenul ultimei clasate, Foresta Suceava, meci terminat cu scorul de 2 – 0 pentru moldoveni.

Astfel că, echipa care a nu a câștigat niciun meci, a primit nu mai puțin de 42 de goluri și a marcat doar două în șapte etape, Foresta Suceava, a reușit să învingă, să nu primească gol și chiar să își dubleze golurile date în acest sezon, de la 2 – la 4 goluri marcate.

Mioveniul pleca cu un moral bun, după victoria pe teren propriu cu Știința Miroslava, scor 5 – 1, prima partidă de la venirea lui Adrian Mihalcea la echipa argeșeană.  Înainte de meciul de la Suceava, Mihalcea avertiza clar că Foresta este o echipă imprevizibilă și că lipsa unor jucători importanți în tabăra Mioveniului, ar putea fi o problemă pentru echipa argeșeană.

Golurile partidei au fost marcate în partea a doua a meciului, de către Chalabi (min 48) și Stănescu (min 74). În tabăra Mioveniului, singura ocazie notabilă a fost cea din prima repriză, atunci când Ichim, din centrarea lui Ayza a trimis mingea, puțin peste poarta Forestei.

Mioveniul rămâne în partea a doua a clasamentului, cu doar 11 puncte acumulate în opt etape, iar pe 23 septembrie, va urma meciul cu Luceafărul Oradea, pe Stadionul Orășenesc din Mioveni.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor