CS Mioveni – egal pe terenul celor de la Petrolul Ploiești

 
petrolul ploiesti - cs mioveni 17.10.2018 (2)

Sursa foto: Digisport 1

CS Mioveni a închis etapa a XII-a a ligii secunde de fotbal, cu jocul din deplasare, pe terenul celor de la Petrolul Ploiești. Elevii lui Iordan Eftimie obțin cel de-al doilea egal din acest sezon, 0 – 0 după un meci dominat de gazde, la capitolul posesie, însă cu mai multe ocazii pentru formația noastră.

În debutul partidei, niciuna dintre echipe nu și-a făcut ocazii de a marca, însă, în minutul 22, jocul s-a oprit după ce Andrei Trașcu, aflat la primul joc din acest sezon pentru CS Mioveni, a avut parte de o accidentare dură, din care s-a ales cu nasul spart, după un duel aerian cu un adversar. A fost scos pe targă în afara terenului, cu fața plină de sânge, iar în locul lui a intrat Raul Drugă.

CS Mioveni a reușit să înscrie, prin Eduard Stoica, în minutul 54, după o lovitură liberă executată de Ionuț Rădescu, însă tușierul semnalizează offside, iar golul este anulat.

După ce, în etapa trecută, CS Mioveni a pierdut la ultima fază, împotriva celor de la FC argeș, în minutul 90 + 4, istoria se putea repeta și de data aceasta. La ultima fază, Petrolul a primit lovitură liberă periculoasă, Nini Popescu șutează peste zid, iar Burnea respinge de pe linia porții și salvează echipa. Astfel că, CS Mioveni pleacă cu un punct de pe terenul Petrolului și acumulează 20 de puncte.

Iată echipele folosite de cei doi antrenori:

CS Mioveni: Val. Sima – Ct. Alexe, Celea, Burnea, Ed. Stoica (cpt.) – Traşcu (R. Drugă 25′), Mîrzeanu – Rădescu, Al. Popescu (Seb. Ivan 83′), Coşereanu – Val. Balint (C. Năstăsie 85′)
Rezerve neutilizate: D. Croitoru – Rob. Gherghe, Al. Neagu, A. Călin
Antrenor: Iordan Eftimie

Petrolul Ploiești: Tordai – Alb. Olaru, Ghinga, L. Cazan, Ţigănaşu (Velisar 32′) – M. Chindriş, Ant. Cruceru – Lumu (N. Popescu 46′), Laur. Marinescu (cpt.), Ştefănescu – Şaim Tudor (Tamuz 61′)
Rezerve neutilizate: Isvoranu – Mih. Ene, Ciocâlteu, Fl. Plămadă
Antrenor: Leo Grozavu

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor