Campanie gratuită de sterilizare a câinilor și pisicilor la Mioveni

 

campanie-sterilizare-animale-caini-pisiciÎn perioada 15 – 19 aprilie, între orele 09:00 – 17:00, posesorii de câini și pisici din Mioveni vor beneficia de sterilizare gratuită a animalelor.

Organizația de Protecție a Animalelor, „HELFT HANDELN” din Germania, în colaborare cu Federația Națională pentru Protecția Animalelor, Primăria Oraşului Mioveni și S.Ed.C Mioveni derulează o CAMPANIE DE STERILIZARE GRATUITĂ a CÂINILOR ȘI PISICILOR, într-o acțiune menită să ducă la scăderea numărului animalelor fără stăpân de pe stradă.

Locaţie: Adăpostul de câini al primăriei – Mioveni, cartier Racoviţa, (la cca 500 m de la baza pantei care urcă spre Institutul de Cercetări Nucleare, stânga pe drumul cu porţi metalice – v. indicator).
Programare şi alte informaţii la tel. 0752.667.119

Conform legii, este OBLIGATORIE sterilizarea câinilor cu stăpân! Nerespectarea se sancționează cu amendă de până la 10.000 Lei (RON)!

Dacă animalul adus pentru sterilizare are și vreo tumoare sau alte probleme operabile, medicii veterinari vor rezolva de asemenea GRATUIT! Sterilizările sunt efectuate de echipa de medici veterinari a Cabinetului Dr. Lăbuș & Miaunel, Mioveni.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2022

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor