Cadetele de la secția de volei a CS Dacia Mioveni 2012, la turneul semifinal

 

cs-dacia-mioveni-2012-volei-cadeteEchipa de volei feminin – cadete a CS Dacia Mioveni 2012 va participa, în perioada 17 – 21 mai, la Turneul Semifinal ce se va desfășura la Târgu Mureș. Fetele antrenate de Valeriu Fianu joacă în Seria a III-a, alături de CSU Medicina CNUE Tîrgu Mureș (echipa organizatoare), CSS Bacău, CTF Mihai I București, CNNT Craiova și CSS Turda.

Astfel că, CS Dacia Mioveni 2012 întâlnește rivala din campionatul regulat, CNNT Craiova, echipă pe care a reușit să o învingă pe teren propriu, scor 3 – 2, dar cu care a obținut înfrângere la Craiova, scor 3 – 1.

Calificarea în turneul final îi este rezervată doar echipei ce reușește clasarea pe prima poziție, însă echipele de pe locurile 2 și 3 vor participa la Turneul Semifinal 2, ce se va desfășura în perioada 2 – 4 iunie.

CS Dacia Mioveni 2012 s-a calificat la Turneul Semifinal, după ce, în campionatul regulat a obținut poziția secundă din Seria E.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2022

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor